Powered by Invision Power Board

Pages: (105) « First ... 103 104 [105]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topic

Чат тема за всички нас!, ликувайте,хора!

Posted: February 14, 2009 09:33 am  
Quote Post

Слушай сега тези думи...
**
Member No.: 54
Group: Потребител

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички ви от форума! freedays/emo-wub.gif Желая ви някой ден,като намерите своята любов,този ден да се превърне в истински празник за вас!А и за мен,тъй като и аз нямам половинка! cool.gif Пийте малко вино по някое време,пак е нещо.Може пък ако искате,да послушате Веселин Маринов,той в толкова свои песни е възпял виното и любовта,че си струва да послушате.

PMEmail PosterUsers Website

Posted: February 14, 2009 09:36 am  
Quote Post

Напредващ
**
Member No.: 58

QUOTE (Автобус 111 @ February 14, 2009 09:33 am)
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички ви от форума! freedays/emo-wub.gif Желая ви някой ден,като намерите своята любов,този ден да се превърне в истински празник за вас!А и за мен,тъй като и аз нямам половинка! cool.gif Пийте малко вино по някое време,пак е нещо.Може пък ако искате,да послушате Веселин Маринов,той в толкова свои песни е възпял виното и любовта,че си струва да послушате.

Ний си честитихме вече,няма нужда още веднъж. freedays/emo-050[2].gif И все пак благодаря.Има една песен на Веселин Маринов,която си я харесвам,точно за този повод,и след малко може да си я пусна-Горчиво вино.
Горчива обич нека ме опива... smile.gif

Posted: February 14, 2009 02:50 pm  
Quote Post

Напредващ
**
Member No.: 42

QUOTE (Автобус 83 @ February 14, 2009 09:36 am)
QUOTE (Автобус 111 @ February 14, 2009 09:33 am)

Ний си честитихме вече,няма нужда още веднъж. freedays/emo-050[2].gif И все пак благодаря.Има една песен на Веселин Маринов,която си я харесвам,точно за този повод,и след малко може да си я пусна-Горчиво вино.
Горчива обич нека ме опива... smile.gif

Аз пък в момента се веселя с песента на Невена Цонева-Името ми!Името ми,името ми...много ме кефи това повторение! cool.gif

Posted: February 14, 2009 02:54 pm  
Quote Post

Напредващ
**
Member No.: 44

Оффф божеееееее...знаете ли накрая какво излиза фактически?!Че за да гледаш телевизия СКАТ,трябва да си на Булсатком,ако ли не-няма как да гледаш.Просто не можех да повярвам на ушите си,като разбрах това! mad.gif Вече два месеца стана,аз не мога да гледам СКАТ,не съм гледал предаванията,ако има нещо по-интересно!А не знам дали скоро ще се прехвърля на Булсатком!! sad.gif

Posted: February 14, 2009 03:00 pm  
Quote Post

Лъжеш ме в очите,без да ти пука...
**
Member No.: 47

QUOTE (Трамвай 20 @ February 14, 2009 02:54 pm)
Оффф божеееееее...знаете ли накрая какво излиза фактически?!Че за да гледаш телевизия СКАТ,трябва да си на Булсатком,ако ли не-няма как да гледаш.Просто не можех да повярвам на ушите си,като разбрах това! mad.gif Вече два месеца стана,аз не мога да гледам СКАТ,не съм гледал предаванията,ако има нещо по-интересно!А не знам дали скоро ще се прехвърля на Булсатком!! sad.gif

За съжаление наистина е така,Галине. sad.gif И при мен вече няма СКАТ вкъщи-нито на единия телевизор,нито на другия.Нарочно направиха така,че освен ако не се прехвърлиш на Булсатком,телевизия СКАТ няма да върви в дома ти,както досега.Нахалните идиоти тъй са разгневени от факта,че партия АТАКА печели все повече последователи,че даже решиха и така да направят!Мама им мръсна... dry.gif Почти навсякъде вече е така.Отдавна не сме бистрили политика,но как и да го правим,като очевидно никой от нас нито е на Булсатком,нито пък хваща вече СКАТ...

PMEmail Poster

Posted: February 14, 2009 03:04 pm  
Quote Post

Напредващ
**

Ами купувайте си вестник АТАКА бе,кво ви пречи...Като не можем да гледаме,ще четем,и пак ще сме долу-горе наясно с нещата.

Posted: February 15, 2009 08:20 am  
Quote Post

Напредващ
**
Member No.: 40

Само едно ще ви кажа за вчера-олимпиадата беше ОТВРАТИТЕЛНА!Какво и що е било-не ми се коментира. dry.gif

PMEmail Poster

Posted: February 17, 2009 06:32 pm  
Quote Post

Напредващ
**
Member No.: 44

Темата за жалост се провали!Дотук бяхме,просто...много лъжи се изсипаха!Край...Съжалявам и аз за този чат. ohmy.gif

Posted: February 17, 2009 06:35 pm  
Quote Post

Никога няма да забравя тези мигове.
**
Member No.: 41

Да.Време е вече да спрем,и всеки да си гледа живота нататък.Не отричам,че горещичко подискутирахме върху разни теми,макар и еднотипни и до болка познати...но се провали всичко. sad.gif Е,поне стигнахме 105 страници-нормалния обем за една чат тема,даже пренормален.Еми сбогом.Оставяме темата на гостите,нека я четат,страница по страница.А като се върне Буба-нека заличи всичко.

PMEmail Poster

Posted: February 23, 2009 03:11 pm  
Quote Post

Напредващ
**

Ееееее... sad.gif

Posted: April 23, 2009 01:25 pm  
Quote Post

Diri daxta,diri diri daxta...
**
Member No.: 39

http://www.crosscuntry.com/view-content/hu...k-anal_605.html

So hot,baby...I couldn't resist it one bit!

--------------------
user posted image

PMEmail Poster

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (105) « First ... 103 104 [105]  Reply to this topic Fast ReplyStart new topic