Powered by Invision Power Board

Pages: (105) [1] 2 3 ... Last »  ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topic

Чат тема за всички нас!, ликувайте,хора!

Posted: October 18, 2008 01:48 pm  
Quote Post

Напредващ
**
Member No.: 44
Group: Потребител

Хайде,момчета!Знам че сте тук!Предния форум ни го отнеха с чат темата,но и този е изоставен!И това ни е в полза!
Давайте сега да разпъваме локуми както можем,и да обсъждаме всичко-образование,политика,транспорт...квот ви дойде наум! smile.gif cool.gif

PMEmail PosterUsers Website

Posted: October 18, 2008 01:50 pm  
Quote Post

И всичко да загубя,аз пак ще те спеч
**
Member No.: 53

О да,тъкмо се бях пренесъл,след регването си в чат темата,но не щеш ли-админката се върна и провали всичко!Колкото до този форум-не го знаех досега,но ме уведомиха за него и сега можем като преди да си чатим на воля тук!Готов съм да слушам! smile.gif

--------------------
Il voglio baila conte stanotte!
Amore mio,sole mio,che belle surprisa!
E'eletto il mio cuore?
Il quatro stagione-inverno,primavera,estate,autunno-te amo!

PMEmail Poster

Posted: October 18, 2008 01:57 pm  
Quote Post

Лъжеш ме в очите,без да ти пука...
**
Member No.: 47

О да,айде пак на приказки и флуд!То този чат трудно ще достигне размерите на онзи,който го разтягахме в предния форум,но...нека все пак дискутираме тук,каквото знаем и е важно!

PMEmail Poster

Posted: October 18, 2008 01:59 pm  
Quote Post

Напредващ
**

QUOTE (Тролей 7 @ October 18, 2008 01:57 pm)
О да,айде пак на приказки и флуд!То този чат трудно ще достигне размерите на онзи,който го разтягахме в предния форум,но...нека все пак дискутираме тук,каквото знаем и е важно!

Място за сравнения е от ясно по-ясно,че няма-много време ще ни е нужно до 300 и нагоре страници,ако не повече от половин година,то...но хайде,поне няколко човека сме тук,че всички няма да сме събрани както бяхме там-няма,но нека дадем старт на нашите дискусии! wink.gif

Posted: October 18, 2008 02:03 pm  
Quote Post

**

Ооо,абсурд да стигнем 300 и нагоре!Чакай бе,ний едва сега започваме дискусиите,ние докато направим 100 страници,че нагоре и нагоре-до Нова година 100 ще имаме ли?! rolleyes.gif

--------------------
E'eletto il mio cuore?

PMEmail Poster

Posted: October 18, 2008 02:06 pm  
Quote Post

Чао еди кой си!!
**
Member No.: 48

Привет на всички вас!Как сте? smile.gif Случайно попаднах тук,и на тази чат тема!Приятно ми е,аз съм Данаил! smile.gif

--------------------
user posted image

Posted: October 18, 2008 02:08 pm  
Quote Post

Напредващ
**

Всичко зависи от нас,хора!Ако всеки ден отделяме време за чата,независимо от другите ни задължения,и правим по 3 страници на ден примерно,ще напреднем.Ако ли не-няма да стигнем скоро до голямо число!Така че почвайте здрави приказки!

Posted: October 18, 2008 02:10 pm  
Quote Post

**

QUOTE (Трамвай 22 @ October 18, 2008 02:06 pm)
Привет на всички вас!Как сте? smile.gif Случайно попаднах тук,и на тази чат тема!Приятно ми е,аз съм Данаил! smile.gif

А аз съм Владимир,добре дошъл при нас! wink.gif Кажи нещо за себе си!От кой квартал си?

--------------------
E'eletto il mio cuore?

PMEmail Poster

Posted: October 18, 2008 02:14 pm  
Quote Post

Чао еди кой си!!
**

QUOTE (Трамвай 20 @ October 18, 2008 02:08 pm)
Всичко зависи от нас,хора!Ако всеки ден отделяме време за чата,независимо от другите ни задължения,и правим по 3 страници на ден примерно,ще напреднем.Ако ли не-няма да стигнем скоро до голямо число!Така че почвайте здрави приказки!

Ще се старая да съм редовен,разчитайте!Виждам,че тук сме големи фенове на градския транспорт,затова нека си споделяме това и онова.Че и политика-малко хора засягат тази наболяла тема,но въпреки това,нека ние разнищнаме доколкото е възможно фактите,текущото като новини от политиката... wink.gif

--------------------
user posted image

Posted: October 18, 2008 02:16 pm  
Quote Post

Напредващ
**

Аз засега излизам,ще се върна отново за чат,и когато се върна-да сте поне на 6-та страница,ясно! wink.gif

Posted: October 18, 2008 02:24 pm  
Quote Post

Чао еди кой си!!
**

QUOTE (Трамвай 7 @ October 18, 2008 02:10 pm)

А аз съм Владимир,добре дошъл при нас! wink.gif Кажи нещо за себе си!От кой квартал си?

Ами името ми е Данаил,квартала ми е Подуене,откъдето и минава 22,уча в 24-то СОУ "Пейо Крачолов Яворов",в жк Хаджи Димитър,и в непосредствена близост.Освен 22,любима моя линия на градския транспорт е и тролей 1,както и автобусите по 94 и 120.
Виждам,че ти пък си фен на 7-цата,пътуваш ли често с нея?? smile.gif

--------------------
user posted image

Posted: October 18, 2008 02:28 pm  
Quote Post

**

QUOTE (Трамвай 22 @ October 18, 2008 02:24 pm)

Ами името ми е Данаил,квартала ми е Подуене,откъдето и минава 22,уча в 24-то СОУ "Пейо Крачолов Яворов",в жк Хаджи Димитър,и в непосредствена близост.Освен 22,любима моя линия на градския транспорт е и тролей 1,както и автобусите по 94 и 120.

Хубаво даскало. wink.gif Да,обичам ги по тази линия,заради дългия маршрут,и че сменям от 1 до 2 спирки! freedays/emo-050[2].gif Аз обаче живея в квартал Дианабад,оттам 7 не минава,но иначе и аз харесвам по 94-та линия,доста добри са!Ползувам някой път и А88,но по-рядко.А иначе уча в 105-та Италианска гимназия "Атанас Далчев",която е точно на метри от нас! wink.gif

--------------------
E'eletto il mio cuore?

PMEmail Poster

Posted: October 18, 2008 02:31 pm  
Quote Post

Чао еди кой си!!
**

QUOTE (Трамвай 7 @ October 18, 2008 02:28 pm)
QUOTE (Трамвай 22 @ October 18, 2008 02:24 pm)

Хубаво даскало. wink.gif Да,обичам ги по тази линия,заради дългия маршрут,и че сменям от 1 до 2 спирки! freedays/emo-050[2].gif Аз обаче живея в квартал Дианабад,оттам 7 не минава,но иначе и аз харесвам по 94-та линия,доста добри са!Ползувам някой път и А88,но по-рядко.А иначе уча в 105-та Италианска гимназия "Атанас Далчев",която е точно на метри от нас! wink.gif

Да,и на двама ни училищата ни са в близост до кварталите! smile.gif Ти знаеш ли добре италиански??Аз изучавам руски и немски език.

--------------------
user posted image

Posted: October 18, 2008 02:34 pm  
Quote Post

**

QUOTE (Трамвай 22 @ October 18, 2008 02:31 pm)
Да,и на двама ни училищата ни са в близост до кварталите! smile.gif Ти знаеш ли добре италиански??Аз изучавам руски и немски език.

Разбира се,ако знаеш само колко е лесен. smile.gif Четвърта година го уча,и се кефя на всяко ново научено нещо,че имам и няколко диска италианска музика вкъщи,които ги слушам от време на време.А английски не учиш ли?? smile.gif

--------------------
E'eletto il mio cuore?

PMEmail Poster

Posted: October 18, 2008 02:39 pm  
Quote Post

Чао еди кой си!!
**

QUOTE (Трамвай 7 @ October 18, 2008 02:34 pm)
QUOTE (Трамвай 22 @ October 18, 2008 02:31 pm)

Разбира се,ако знаеш само колко е лесен. smile.gif Четвърта година го уча,и се кефя на всяко ново научено нещо,че имам и няколко диска италианска музика вкъщи,които ги слушам от време на време.А английски не учиш ли?? smile.gif

Не.Значи,уча руски от 1 клас,до 5 клас само него.Оттам имах право на втори чужд език,избрах английски,и с него карах до 8 клас,когато отпадна.В 9 клас пак имах право на чужд език,но тъй като исках нещо по-различно,избрах немски,и сега съм трета година с него и руския.По руски имам почти само 6 и рядко 5,по немски уж мога за 5,миналата година завърших с 5,а сега на входното имах 4... blink.gif
Текста на подписа италиански ли е??А аватарчето с трамвая какво е?? smile.gif

--------------------
user posted image

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (105) [1] 2 3 ... Last » Reply to this topic Fast ReplyStart new topic