![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (7) « First ... 5 6 [7] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Поздрави свой приятел от форума, с песен |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 09, 2008 11:10 am
|
||||||||||||||
|
Мерсиии!!!! а аз отвръщам с Блясък в очите на ИВАНА -------------------- ~~~===~~~===~~~
И към дъното да тръгнеш дори, ще съм с тебе чуваш ли. И лицето твое над водата ще държа, за да не потънеш никога. Дори живота да те промени, ще те обичам чуваш ли. И каквото мога и не мога ще ти дам, няма никога да те предам... ~~~###~~~###~~~ |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 16, 2008 02:32 pm
|
||||||||||||||||
|
Миси!За теб:Пет промила любов-Преслава -------------------- Не ме боли за теб,
освен в неделите, на празниците ни и в останалите дни. Не ме боли за теб. Повече от болка е. Но лъжа:Не ме боли за теб! |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 16, 2008 03:20 pm
|
||||||||||||||||||
|
мееерсиии!!! А аз те поздравявам с песента на Преслава - Последен Адрес -------------------- ~~~===~~~===~~~
И към дъното да тръгнеш дори, ще съм с тебе чуваш ли. И лицето твое над водата ще държа, за да не потънеш никога. Дори живота да те промени, ще те обичам чуваш ли. И каквото мога и не мога ще ти дам, няма никога да те предам... ~~~###~~~###~~~ |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 20, 2008 07:47 pm
|
||||||||||||||||||||
|
Мерси много!Като сме почнали с поздрави на Преслава-Не съм ангел за теб! -------------------- Не ме боли за теб,
освен в неделите, на празниците ни и в останалите дни. Не ме боли за теб. Повече от болка е. Но лъжа:Не ме боли за теб! |
|||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 23, 2008 08:15 pm
|
||||||||||||||||||||||
|
Преслава - 5 промила любов -------------------- ~~~===~~~===~~~
|||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 24, 2008 07:09 am
|
||||||||||||||||||||||||
|
Мерси.Аз те поздравявам с Водка с утеха отново Преслава -------------------- Не ме боли за теб,
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 24, 2008 11:54 am
|
||||||||||||
|
Нощна смяна-поздрав! -------------------- ![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 24, 2008 08:05 pm
|
||||||||||||||
|
Миси!За теб поздрав с Елена-Достатъчно. -------------------- Не ме боли за теб,
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pages: (7) « First ... 5 6 [7] |
![]() ![]() ![]() |